Vendégkönyv
Korábbi bejegyzések:

Simon Péter Wed, 01 Nov 2017 18:56:55 GMT +1

Bonyhádi elszármazott lévén szinte csak halottak napján fiordulok elő a vártosban és ilyenkor elköltünk egy ebédet is.Igy most másodszor jártam itt,de biztos,hogy nem utoljára.A hagyományos vonalat követő étlap,az ételek minősége az alapanyagoktól kezdve az elkészitésen és felszolgáláson át kifogástalan.Mit kifogástalan?A ma általánosan tapasztalható egyre nagyobb eligénytelenedésben ritka üde szinfolt a Rosé.Az ételek mellett a legnagyobb élmény a vendéglős (sajna nem tudom a nevét) együttélése a konyhával,az étteremmel és a vendéggel.Ezt nem lehet tanulni,ennek a vérben kell lennie.Neki megvan!Mindenkinek javaslom,ha éhes feltétlenül,ha nem akkor egy kávéra és erre az élményre mindenképpen térjen be!
További jó egészséget!

S. Annamária Tue, 17 Oct 2017 08:13:03 GMT +1

Szombaton a kisfiammal és a párommal el mentünk vacsorázni önökhöz, már nagyon sok jót hallottunk a helyről, és csak ezt a véleményt tudom erősíteni, tökéletes volt minden, mind a az ételek minősége, mint a felszolgálás. Egy nagyon kedves fiatal fekete hajú hölgy szolgált ki minket, ha jól emlékszem Bettina. Minden étteremnek ilyen felszolgálóra lenne szüksége, aki figyelmes és roppant kedves,de mégsem tolakodó, és mind ezek mellett a kisfiam kezdett nyűgös lenni, amit a kisasszony észre vett és ameddig mi elfogyasztotuk a vacsoránkat, ő elvitte magával, és játszott vele, és elfoglalta. Nagyszerű érzés volt, mivel egy kicsit sem unatkozott láthatóan, de mégis vette a fáradságot és segített rajtunk, de ezt csak a kis gyermekes emberek éthetik meg, hogy milyen jót tett velünk. Köszönjük Rosé, vissza térő vendégek leszünk!

Vágány László Fri, 07 Oct 2016 13:50:36 GMT +1

Tökéletes kiszolgálás és kiváló minőségű ételek. Köszönöm

Lukács Emil Sun, 21 Aug 2016 20:02:34 GMT +1

Csatlakozom az előttem szólókhoz, bátran ajánlom mindenkinek!
Az én kislányom cökáliás. Szekszárdról járunk ide vele családi étkezésekre. Mindig el tudják mondani a felszolgálók mi hogyan készül. Tudják mit ehet mit nem. (főleg a szőke csajszi jártas ebben ) És ami a legjobb, hogy van gluténmentes felszerelésük, termékük amivel dolgoznak így ehet bármit. Soha nem volt még fertőzésre példa! Ajánlom minden cökáliásnak és mindenkienk! Mi mindig ide járunk!

Mohai Kinga Sat, 28 Nov 2015 19:00:50 GMT +1

Ma este voltunk vacsorázni 8-an. Rettentően jól éreztük magunkat. Figyelmes kiszolgálásban és ízletes ételekben részesültünk hozzá ajánlott vörösborral.
OLYAN TÖRTÉNT AMIT ITT MEG SZERETNÉK OSZTANI: SZÁMLA FIZETÉSÉNÉL 2 DB 10.000-ES HELYETT 2 DB 20.000-ET ADTAM ODA A HÖLGYNEK, MEGKÖSZÖNTEM ÉS ELVIHAROZTAM VISSZA A CSAPATUNKHOZ, KIJÖTT A KISHÖLGY AZ ASZTALHOZ, DISZKRÉTEN FÉLREHÍVOTT ÉS VISSZAADTA A 20.000-ET! RITKA!!! AMIÓTA ÚJ PÉNZ JÖTT BE 4X JÁRTAM ÍGY EGYSZERSEM KAPTAM VISSZA! BECSÜLETRE MÉLTÓ, FŐLEG A MAI FIATALOK KÖRÉBEN!

BÁTRAN AJÁNJUK MINDENKINEK*********************************************

guestbook Oldal: - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 .....- 19

Copyright © 2016 Rosé Étterem és Pizzéria. Minden jog fenntartva. NYITÓLAP :  RÓLUNK :  ÉTLAP :  GALÉRIA :  VENDÉGKÖNYV :  KAPCSOLAT