Vendégkönyv
Korábbi bejegyzések:

Latonyaric Sat, 21 Apr 2018 11:52:17 GMT +1

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break almost any anti-bot CAPTCHA's.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

Simon Péter Wed, 01 Nov 2017 18:56:55 GMT +1

Bonyhádi elszármazott lévén szinte csak halottak napján fiordulok elő a vártosban és ilyenkor elköltünk egy ebédet is.Igy most másodszor jártam itt,de biztos,hogy nem utoljára.A hagyományos vonalat követő étlap,az ételek minősége az alapanyagoktól kezdve az elkészitésen és felszolgáláson át kifogástalan.Mit kifogástalan?A ma általánosan tapasztalható egyre nagyobb eligénytelenedésben ritka üde szinfolt a Rosé.Az ételek mellett a legnagyobb élmény a vendéglős (sajna nem tudom a nevét) együttélése a konyhával,az étteremmel és a vendéggel.Ezt nem lehet tanulni,ennek a vérben kell lennie.Neki megvan!Mindenkinek javaslom,ha éhes feltétlenül,ha nem akkor egy kávéra és erre az élményre mindenképpen térjen be!
További jó egészséget!

S. Annamária Tue, 17 Oct 2017 08:13:03 GMT +1

Szombaton a kisfiammal és a párommal el mentünk vacsorázni önökhöz, már nagyon sok jót hallottunk a helyről, és csak ezt a véleményt tudom erősíteni, tökéletes volt minden, mind a az ételek minősége, mint a felszolgálás. Egy nagyon kedves fiatal fekete hajú hölgy szolgált ki minket, ha jól emlékszem Bettina. Minden étteremnek ilyen felszolgálóra lenne szüksége, aki figyelmes és roppant kedves,de mégsem tolakodó, és mind ezek mellett a kisfiam kezdett nyűgös lenni, amit a kisasszony észre vett és ameddig mi elfogyasztotuk a vacsoránkat, ő elvitte magával, és játszott vele, és elfoglalta. Nagyszerű érzés volt, mivel egy kicsit sem unatkozott láthatóan, de mégis vette a fáradságot és segített rajtunk, de ezt csak a kis gyermekes emberek éthetik meg, hogy milyen jót tett velünk. Köszönjük Rosé, vissza térő vendégek leszünk!

Vágány László Fri, 07 Oct 2016 13:50:36 GMT +1

Tökéletes kiszolgálás és kiváló minőségű ételek. Köszönöm

Lukács Emil Sun, 21 Aug 2016 20:02:34 GMT +1

Csatlakozom az előttem szólókhoz, bátran ajánlom mindenkinek!
Az én kislányom cökáliás. Szekszárdról járunk ide vele családi étkezésekre. Mindig el tudják mondani a felszolgálók mi hogyan készül. Tudják mit ehet mit nem. (főleg a szőke csajszi jártas ebben ) És ami a legjobb, hogy van gluténmentes felszerelésük, termékük amivel dolgoznak így ehet bármit. Soha nem volt még fertőzésre példa! Ajánlom minden cökáliásnak és mindenkienk! Mi mindig ide járunk!

guestbook Oldal: - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 .....- 19

Copyright © 2016 Rosé Étterem és Pizzéria. Minden jog fenntartva. NYITÓLAP :  RÓLUNK :  ÉTLAP :  GALÉRIA :  VENDÉGKÖNYV :  KAPCSOLAT