Vendégkönyv
Korábbi bejegyzések:

Reni és János Sun, 22 Nov 2015 12:42:55 GMT +1

Szombaton este voltunk az ètteremben a párommal vacsorázni. Mint utólag megtudtuk a "fönők úr "tartott olyan beszèdet ami a vendègekre nem tartozik!!
Hozzá teszem isteni finom vacsorát kaptunk és olyan kiszolgálásban részesültűnk ami kifogástalan. Köszönjük az étterem dolgozóinak, hogy mindig tudják mi kell a vendègnek. "fönők úr 'Neked is köszönjük hisz Te vagy a vezető de legközelebb halkabban és inteligensebben panaszkodj. Hidd el, mindenkinek aki dolgozik van problèmája.

Trash Vendel Wed, 12 Aug 2015 16:31:06 GMT +1

Kellemes hangulatú CSALÁDIAS ÉTTEREM. Tökéletes ételek, rendkivül kedves kiszolgálással! **********

Ethical Wed, 22 Jul 2015 18:36:17 GMT +1

alert("XSS")

Csabi Mon, 16 Mar 2015 13:34:58 GMT +1

tegnap csak egy colát szerettem volna amig megcsinálják a kocsim. de ugy fogadtak hogy áramszünet van. nincsen. minimális tisztelet azért megjárna hiszen én sem úgy adom le a rendelésemet hogy kilog a nöm nyelve a számbol. inkább mond azt hogy gyere vissza később most dolgunk van- még ez is jobb lett volna.

Shattman és neje Tue, 13 Jan 2015 23:50:18 GMT +1

A mai napon férjemmel étteremtúrát tartottunk, így a nap végére örömmel gondolok vissza az üzemeltető mindkét éttermére. Szekszárdon egy tál Olaszországot ettünk, Bonyhádon vacsoraként pedig egy kis magyarosat. Mivel Szekszárdon ez újonan nyiló étterem ezért tekintettel voltunk az apróbb hibákra, idővel csiszolódik amihez sok sikert kívánunk. Bonyhádon a kiszolgálást és az ételt is maximálisan elégedetnek tudhatjuk be. A Mislein csillagunkat ezért itt hagytuk. De ha arra járunk és az olaszos ételt kívánjuk oda is visszatérünk. Bonyhádon pedig együttes döntéssel törzsvedégek leszünk! Köszönettel, üdvözlettel: Shattman Ádám és Ádámné, Palatincáról

guestbook Oldal: - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 .....- 19

Copyright © 2016 Rosé Étterem és Pizzéria. Minden jog fenntartva. NYITÓLAP :  RÓLUNK :  ÉTLAP :  GALÉRIA :  VENDÉGKÖNYV :  KAPCSOLAT